Юлія Тимошенко розповіла, як не втратити впевненість у собі, навіть якщо три рази не вийшло. Лідерка "Батьківщини" зізналася, як попри невдачі завжди залишатися впевненою.

У 2019 Тимошенко вже втретє була за крок до здійснення своєї мрії очолити країну, і втретє ця мрія жорстоко оминула її стороною. Цього разу їй не вистачило близько 3 відсотків голосів.

Юлія Тимошенко, скріншот / facebook.com/jaroslaw.buhakow
Юлія Тимошенко, скріншот / facebook.com/jaroslaw.buhakow

"Друзі, іноді важливий не результат, а рух вперед і те, на які зміни ти впливаєш. І результатом може здаватися не те, що ми очікуємо", - поділилася Тимошенко. Юлія Тимошенко

Відповідне відео Ярослав Бугаков опублікував на своїй сторінці у Facebook. На завершення Юлія Тимошенко резюмувала, що у її команди "ще шанси не втрачені".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Львиная доля наших политических тяжеловесов родом прямиком из страны советов, а значит и сами способны дать годнючий совет своим избирателям! Сегодня женщина с косой ответит советом на вопрос: "Как не потерять мотивацию и веру в себя даже после того, как у вас минимум три раза не получилось"? Юлія Тимошенко раскрывает тайны уверенности в себе)

Geplaatst door Jaroslaw Buhakow op Dinsdag 28 januari 2020

"Левова частка наших політичних важковаговиків родом прямо з країни рад, а значить і самі здатні дати гідні поради своїм виборцям! Сьогодні жінка з косою відповість порадою на питання:
"Як не втратити мотивацію і віру в себе навіть після того, як у вас мінімум три рази не вийшло", - написав Бугаков у Facebook.

Нагадаємо, раніше Тимошенко залишила олігархів у спокої і взялася за одностатеві шлюби, Лещенка зачепило за живе

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тимошенко висловилася щодо одностатевих шлюбів і зробила пропозицію: "Дивна історія"

Також "Знай.ua" писав, що Тимошенко заговорила про прем'єрство за Зеленського: лідерка "Батьківщини" назвала умову