На сьогоднішній день екссуддя Верховного суду і колишній член Вищої ради правосуддя Алла Лесько отримує пенсію 177 571 гривень на місяць. Однак цього їй виявилося замало. Чиновниця захотіла через суд оскаржити "маленькі нарахування".

Так, у середу, 29 січня, стало відомо, що окружний адміністративний суд Києва задовольнив позов Лесько і тепер, якщо рішення не буде оскаржено в апеляції, Верховний суд повинен надати колишній судді іншу довідку про заробітну плату, що дозволить збільшити її пенсію.

Ви вже обговорили великі зарплатні наших міністрів? Якщо так, то маємо для вас нову тему для дискусій 👉 колишня...

Geplaatst door Prosud op Vrijdag 24 januari 2020

Нагадаємо, відомий український блогер Михайло Шнайдер розповів, у чому парадокс зарплати Євгена Кравцова з Укрзалізниці. Виявилося, що глава "Укрзалізниці" заробляє в десятки разів більше лідера Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпіна.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, колишня заступниця міністра закордонних справ Олена Зеркаль працевлаштувалася в "Нафтогаз". Повідомляється, що вона займе посаду радника Андрія Коболєва і буде займатися міжнародними відносинами компанії.

Також портал Знай.uа писав, що Наглядова Рада "Укрзалізниці" передала до Кабміну рішення про звільнення Кравцова. Обов'язки голови правління можуть покласти на члена спостережної ради "Укрзалізниці" Желько Марчека.