На днях ветеран АТО Михайло Майман, який нещодавно побився в одному зі столичних кафе з народним депутатом України Іллею Кивою, розкрив головний секрет політика, а точніше те, як його намагалися усі віддубасити.

Про такі подробиці служби з нардепом ветеран розповів в ефірі "Skrypin TV".

Відтак, за його словами, Кива завжди жив у страху за своє життя, бо його неодноразово намагалися побити або вкрасти.

"Кива жив у нас в батальйоні, боявся що його поб’ють або викрадуть, ми його охороняли всім батальйоном, він їздив з нами на блокпости, контролювали, щоб не було контрабанди, а він контролював, щоб була. В нього там був серйозний бізнес", – розповідає чоловік.

Ілля Кива
Ілля Кива

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Окрім цього, Майнман додав, що нардеп щодня виходив з готелю з білим носом.

"Він кожного дня виходив з готелю з білим носом, я ж його охороняв і просив витерти ніс, а Кива казав, що це "зубна паста", - зізнається він.

Нагадаємо, що нардеп Ілля Кива зайшов в один з київських ресторанів, де влаштував бійку з ветераном АТО Михайлом Майманом.

Як повідомляв портал Знай.uа, в мережі опублікували відео з пабу BeerHouse в Полтаві, на якому нетверезий гість закладу нападає на двох офіціанток із ножем. Його звуть Віталій Воробйов і він є другом Іллі Киви.

Також портал Знай.uа писав, що генпрокурор Руслан Рябошапка розпочав кримінальну справу проти народного депутата від фракції "Опозиційна платформа — За життя" Іллі Киви.