Глава фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко зробила неочікуване звернення до українців. Так, вона заявила, що через владу, яка сьогодні керує Україною, держава стрімко летить в прірву, і потрібно негайно скликати РНБО, аби розібратися у цій ситуації.

Про таке політик розповіла під час засідання Погоджувальної ради депутатських фракцій та груп у парламенті.

"Через владний турборежим країна по всіх економічних показниках летить у прірву. Мало того, що промислове виробництво стрімко падає – 5 місяців підряд йде фундаментальне падіння – так у нас за січень 13,8 мільярда гривень недовиконана дохідна частина державного бюджету. Коли ситуація така, треба негайно скликати РНБО й розбиратися в причинах, чому на рівному місці "летить" економіка", - зазначила вона.

Юлія Тимошенко, фото: Twitter
Юлія Тимошенко, фото: Twitter

Окрім цього, вона вважає, що в країні почався процес масштабної передачі ресурсів глобальним гравцям, які належать народові України.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"На сесію заплановано декілька законів, в тому числі й про землю, які по суті полегшують передачу українських ресурсів іноземним глобальним гравцям. Трудовим кодексом, який протягує влада, скасовується 38 міжнародних конвенцій, восьмигодинний робочий день, дводенні вихідні скасовуються. Мені здається, що просто хтось мозок виїв сьогоднішній владі", - підсумувала Тимошенко.

Нагадаємо, раніше Юлія Тимошенко розповіла, як не втратити впевненість у собі, навіть якщо три рази не вийшло.

Як повідомляв портал "Знай.ua", лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заперечила можливість того, що вона втретє очолить український уряд.

Також "Знай.ua" писав, що член наглядової ради "Укрзалізниці" і екснардеп Сергій Лещенко розкритикував лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко за її "нових ворогів" – грантоїдів.