Україна поки що нібито не готова до повернення Криму в разі, якщо російські окупанти залишать півострів.

Таку думку висловив Постійний представник президента України в Автономній респубіці Крим Антон Кориневич в інтерв'ю "Укрінформу".

"Ось якщо агресор Російська Федерація завтра піде з Криму, українська держава не готова. Вона має бути готова, але те, що зараз ми бачимо, – нам ще працювати і працювати", – зізнався він.
Кориневич озвучив можливий план дій для усунення цієї проблеми.

"Наприклад, починати необхідно з того, хто що робить у Криму. Хто заходить до Криму, починає працювати на рівні місцевої влади, хто – на рівні центральної. Тобто, готовності поки дійсно немає і над цим потрібно активно і важко працювати, зокрема і нам, але не тільки. Я думаю, і РНБО, і Міністерство тимчасово окупованих територій, і силовики повинні мати розуміння, що саме зробить Україна, коли отримає сигнал із Криму", – пояснив він.

"Нам треба працювати заради деокупації, заради реінтеграції. Заради міжнародного тиску на державу-агресора, державу-окупанта, і треба бути готовими до того моменту, що нам необхідно буде повертатися до Криму", – резюмував він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще