Як відомо, глава держави Володимир Зеленський підписав указ про звільнення голови Офісу президента України Андрія Богдана. На честь цієї події читачам вирішили нагадати найяскравіші моменти з життя Богдана, коли він був поруч з українським лідером. Про це повідомляє "Страна".

Так, легендарними стали знімки, на яких Андрій щось шепоче на вухо президенту.

Андрій Богдан і Володимир Зеленський

У свою чергу, Богдан зізнавався, що час від часу нашіптує Зеленському на вухо поради та ідеї, які потрібно висловити прямо зараз.

"Ця популярна фотографія з Дніпра, коли я щось шепочу на вухо президенту. Тоді виникла ідея: давайте озвучимо парі – або ти до такого числа зробиш, або звільняйся. Якби я це сказав через годину в Офісі, воно не було б так актуально. Ось зараз – як раз це був той момент", - заявив Богдан.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На цьому фото зображений момент, коли екс-глава ВП запропонував президенту укласти парі з мером Дніпра Борисом Філатовим.

Богдан зазначав, що над його образом "нашептывальщика" вже багато жартують, в тому числі і в студії "Квартал 95".

Андрій Богдан і Володимир Зеленський

А ось знамениті кадри з відпочинку Зеленського та Богдана на морі в Одесі. Також вони відвідали там концерт "Ліги Сміху".

Андрій Богдан і Володимир Зеленський в Одесі

"Ми, скрізь охорона, бойові водолази, спецконтроль проходження в морі, на пляж - через рамки)))) а на задньому фоні видно, як загоряють розвідники. Хороших вихідних", - пожартував він.

Андрій Богдан і Володимир Зеленський в Одесі

Як відомо, на День незалежності України Андрій поїхав у Сен-Тропе, де він гуляв на весіллі друга - юриста Андрія Довбенко.

Також є відео, на якому видно, як Андрій Богдан очолив процесію дівчат з глибоким декольте, які несли пляшки з шампанським під гімн України.

Після цього Зеленський заявляв, що як чоловік Андрій був неправий, хоча формально мав право гуляти в цей день в Сан-Тропе.

Сам Богдан після скандалу в ЗМІ розмістив фото в наручниках.

"А ще в Сен-Тропе їздив Аваков, вивчав оперативну обстановку. І Баканов теж був", — пожартував він.

Андрій Богдан

У листопаді 2019 року Богдан опублікував у Facebook провокаційне фото, на якому голова ВП зображений з синцями і вибитими зубами.

Так Андрій Богдан, мабуть, відреагував в іронічній манері на інформацію про його бійку з головою СБУ Іваном Бакановым.

В Офісі президента факт бійки спростували.

Скріншот, Facebook

Все почалося з поста Володимира Зеленського на день Києва, в якому президент відніс "запах шаурми метро" до візитних карток столиці.

"Є те, що робить Київ - Києвом. Це запах квітучих лип і шаурми біля метро", - написав він.

"Шаурма Зеленського" або просто ЗеШаурма швидко стала мемом. Але глава держави не розгубився і почав сам обігравати цю історію.

Спочатку він сфотографувався з шаурмою на заправці разом з Андрієм Богданом та іншими соратниками. А потім на офіційних заходах за участю президента серед інших страв стали подавати і шаурму з зеленим лавашем.

Андрій Богдан і Володимир Зеленський

У грудні під час брифінгу Зеленського за підсумками зустрічі "Нормандської четвірки" в Парижі Андрій Богдан раптово почав співати.

Богдан, що стоїть за Зеленським, спробував перебити питання журналістів, проспівавши слово "Холодно".

Після закінчення брифінгу Богдан проспівав "Спасибі".

Іноді Богдан любив епатувати публіку загадковими постами. Зокрема, 18 січня він написав у себе в Facebook: "Скукатища".

Що мав на увазі екс-глава ОП – невідомо. Але цей пост виявився останнім у Богдана на посаді голови Офісу президента України.

Скріншот, Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що з кабінету голови ВП Андрія Богдана почали виносити речі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", журналіст та бізнесмен Андрій Пальчевський розповів про відставку Андрія Богдана і призначення Єрмака.

Також "Знай.ua" писав, що главу Офісу президента Андрія Богдана звільнили з посади.