Новий глава Офісу президента Андрій Єрмак в середу, 12 лютого, влаштував брифінг на Банковій в Києві. Про це повідомляла прес-служба Офісу Президента.

"В середу, 12 лютого, о 10:30 розпочнеться брифінг керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака. Місце проведення: прес-центр Офісу Президента, вул. Банкова, 11", - сказано в повідомленні.

На брифінг зібралося понад 100 як українських, так і іноземних журналістів. Про це розповідає кореспондент Знай. ua з місця подій.

Брифінг Андрія Єрмака, фото: Знай. ua
Брифінг Андрія Єрмака, фото: Знай. ua

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Андрій Єрмак почав свою промову з серії подяк.

Брифінг Андрія Єрмака, фото: Знай. ua
Брифінг Андрія Єрмака, фото: Знай. ua

"Припинення війни на Донбасі та регіональна політика - є одними з пріоритетних напрямків нашою роботи", - сказав він.

Також Єрмак відзначив покращення інвестиційного фонду України.

"Тут будуть працювати найкращі кадри,фахівці,які будуть допомагати на всіх рівнях втілити в життя всі ідеї та цілі Президента", - сказав він.

"Я хотів би подякувати, незважаючи на багато пліток, що у нас тут якісь війни відбувалися, Андрію Богдану за тієї внесок, за ту роботу, яку він зробив. Він дійсно дуже фахова і професійна людина. Також я хочу подякувати журналістам, які протягом 9 місяців мого перебування на посаді помічника президента України дуже допомагали, іноді критикували. Я вважаю, що без цього ми не змогли бі щоденно покращувати нашу роботу", - говорить Єрмак.

Брифінг Андрія Єрмака, фото: Знай. ua
Брифінг Андрія Єрмака, фото: Знай. ua

Андрій Єрмак озвучив принципи, яких пообіцяв дотримуватися посту глави Офісу президента України.

"Я вважаю, що головними спікерами нашого Офісу повинні стати наші справи та результати. Тому вся наша робота буде сконцентрована на цьому. Ми всі маємо працювати на те, щоби президент був успішний і наша країна була успішна. Все це буде сконцентровано в тому числі на виконанні всіх обіцянок, всіх принципів, які ми декларували під час президентської кампанії Зеленського", - сказав Єрмак.

Андрій Єрмак - фото Знай.ua
Андрій Єрмак - фото Знай.ua

Також він сказав, що буде робити все необхідне, щоб в Офісі президента основним принципом стала комфортна атмосфера та професійна колективна робота однодумців. Він пообіцяв прозорість і чесність у роботі без інтриг.

"Ми визнаємо, що є багато чого, що треба зробити з боку комунікацій. У нас дуже професійна команда і я думаю, що дуже скоро ви побачите як комунікації Офісу президента будуть на ще більш високому рівні", - зазначив Єрмак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський звільнив Богдана і відразу знайшов заміну - хто очолив Офіс президента.

Як повідомляв Знай. ua, новий глава ВП Єрмак водить дружбу з Зеленським, хрестив сина Тищенко і тусить з зірками шоу-бізу.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський дав свою оцінку звільнення Богдана і призначенням Єрмака .