З'явилася інформація, що ймовірність дострокового розпуску Верховної Ради України є дуже низькою. Про це заявив перший заступник голови президентської фракції "Слуга народу", голова однойменної партії Олександр Корнієнко.

З'їзд партії Слуга народу, Страна

Так, нардеп висловив свою думку співробітникам ЗМІ перед початком з'їзду партії "Слуга народу" в суботу, 15 лютого, відповідаючи на запитання про оцінку імовірності дострокового розпуску парламенту.

"Низько дуже оцінюю – у 15%", – спрогнозував він.

Також на поставлене журналістами питання про те, чому існує ризик розпуску Верховної Ради навіть на такий відсоток, Корнієнко зазначив, що "завжди є певний ризик".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Комета впаде метеорит", – пожартував народний обранець.

Слід зазначити, що в суботу, 15 лютого, проходить з'їзд президентської партії "Слуга народу". Місце проведення - КВЦ "Парковий". У програмі: зміни в статуті, перезапуск Вищої ради і півфінальна дискусія з ідеології. А також перший етап обговорення місцевих виборів.

Також там буде проходити навчання новообраних в грудні голів і депутатів об'єднаних територіальних громад (ВІДГ).

З'їзд партії Слуга народу, Країна

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський ніколи не обіцяв швидко покінчити з війною на Донбасі, а також повернути Крим.

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент України Володимир Зеленський заявив, що в Херсонській області побудують містечко для понад 500 сімей татар, які виїжджають з Криму.

Також "Знай.ua" писав, що народний депутат від "Слуги народу" Ольга Василевська-Смаглюк заявила, що епідемія китайського коронавіруса – чисто маркетинговий хід для продажу захисних масок.