Стало відомо, що глава української держави Володимир Зеленський зізнався в тому, що не завжди відповідає на питання так, як він того бажає. Про це президент України повідомив у суботу, 15 лютого, під час розмови з ведучою на 56-й Мюнхенській конференції з безпеки.

Володимир Зеленський

"Тактично я думаю про Україну. Завжди. І чесно вам скажу, що відповідаю іноді не так, як я хочу, а так, як потрібно Україні. Тому що на сьогодні моє тіло, мій мозок, мої очі належать українському народу. Навіть серце. Але там трішки для сім'ї, для дітей я залишив", — зізнався гарант.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський виступив із заявою щодо можливості проведення місцевих виборів на всій території України.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент України Володимир Зеленський прокоментував нещасливий телефонну розмову з президентом США Дональдом Трампом.

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський виступив із заявою про впевненість у своїй здатності досягти мирного вирішення проблеми Донбасу в найближчі п'ять років.