Український політик, громадський діяч, позафракційний народний депутат України 8-го скликання, а з кінця лютого по кінець грудня 2014 року — речник «Правого сектору», Борислав Береза, повідомив, що його прооперували в лікарні.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Значится так! Все равно это станет известно. Я попал в больницу и сегодня утром меня прооперировали. У меня все ок....

Geplaatst door Borislav Bereza op Dinsdag 18 februari 2020

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Значиться так! Все одно це стане відомо. Я потрапив у лікарню і сьогодні вранці мене прооперували. У мене все ок. По-іншому і бути не могло. Але є одна проблема. Я не зможу завтра бути на мітингу протесту проти ублюдочних законопроектів #моносброда "Про медіа" та "Про дезінформації ". А це дуже важливо. Адже влада на дух не переносить критику і вирішила цими законами закрити рот всім незгодним. Раз і назавжди. Це не просто атака на всі медіа, а спроба прибрати будь-яку критику в Facebook, Telegram, Twitter, YouTube. Будь-хто в соцмережах підпаде під дії цього диктаторського закону. #моносброд хоче ввести в Україні цензуру і знищити свободу слова. - написав він у дописі

Борислав Береза
Борислав Береза

Як бачимо, причини операції колишній нардеп не повідомив. Але Береза ​​додав, що не зможе 19 лютого взяти участь в мітингу проти законопроектів "Про медіа" і "Про дезінформації" і закликав всіх прийти замість нього.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Береза показав проект змін до Конституції від Зеленського

Також "Знай.ua" писав, що Борислав Береза підтвердив факт здійснення нападу на нього у Києві під час зустрічі з виборцями і повідомив, що нападників вже затримали.