Варто нагадати нашим читачам, що в середу, 19 лютого, під станами Кабміну і ОПУ проходив мітинг проти ухвалення скандальних законопроєктів про роботу ФОПів і ЗМІ. Відомо, що в мітингу взяв участь відомий український журналіст, блогер і редактор порталу "Хвиля" Юрій Романенко.

Про це стало відомо завдяки відео, яке зняв журналіст Знай.uа.

Мітинг на Банковій, фото: Знай.uа
Мітинг на Банковій, фото: Знай.uа

Мітинг на Банковій, фото: Знай.uа
Мітинг на Банковій, фото: Знай.uа

"Не за ідеї, а за конкретні свободи, свободу слова, свободу підприємництва, свободу совісті, які вони своїми законами обмежують за всіма напрямами. Це стосується не тільки ФОПів, це стосується і великого бізнесу, і середнього, це стосується медіа, які я представляю. І знаєте, що вони кажуть, саме Олександр Ткаченко, який готував ці закони, вони не збираються відміняти, вони не бачать опору. І якщо їм не дати по лобі, то вони тупо будуть гнути свою лінію, і тому їм тупо треба дати по лобі. І знаєте, що тримає їх, їх тримає рейтинг Зеленського.", - заявив Юрій Романенко.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Повний виступ Юрія Романенка можна переглянути за посиланням:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Банковій натовп розгніваних українців кличе Зеленського на жорстку розмову, перші кадри.

Як повідомляв Знай.uа українці під пісні Кузьми виставили ультиматум Зеленському, ексклюзивні кадри.

Знай.uа писав, не встиг Зеленський відзвітувати про "тишу" - найманці Путіна накрили нещадним вогнем ЗСУ.