Експерт з економіки Юрій Атаманюк заявив, що звіт прем'єр-міністра України Олексія Гончарука це повне "дно", і насправді усе як було, так і залишилося.

Відповідний допис він опублікував у власному Telegram-каналі.

"Уважно проаналізував звіт профана Гончарука у Верховній Раді. Післясмак нудотний. Давно сформувалася думка, що країна і дурнувато-злодійський кабмін живуть в паралельних світах", - написав він.

Окрім цього, він "пройшовся" по основних "досягненнях" українського уряду та розкритикував їх:

"По-перше, аудит гос-ва. У розумінні Гончарука - це сумнівна перепис населення. А ми то думали, що це інвентаризація земель держвласності, аудит за 5 років держмонополій і фінансово-промислових груп з виявленням шкоди, поповненням бюджету і притягнення винних до розкрадання народного добра.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Олексій Гончарук
Олексій Гончарук

По-друге, викорінення корупції на найвищому рівні. Тобто, кришування Маркаровою і Верлановим конверта з оборотом 24 млрд на місяць, через що прямі втрати бюджету 4 млрд ПДВ в міс, випуск на 230 млрд держоблігацій через банк чоловіка Маркаровой "Акорд" під грабіжницькі відсотки на тлі змови з главою НБУ Смолієм - це все не корупція на найвищому рівні.

По-третє, викорінили системне рейдерство. Я звичайно перепрошую, але виходить, що воно було в Мін'юсті. А де ж тоді посадки. А згадав, посадили Пєтухова в крісло замглави митниці країни. Це теж не корупція на найвищому рівні"

Скріншот допису