Колишній президент України Петро Порошенко ткнув українську владу носом у витівки Володимира Путіна та відзначив важливість боротьби з главою російської держави, а китайський коронавірус відкласти на другий план. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Петро Порошенко

Так, за словами Порошенка, Путін є самим небезпечним ворогом для України.

"Володимир Путін – дуже небезпечний ворог України. І його мета – забрати не лише українську землю, а й українську душу", - заявив колишній президент України.

Також він аргументував це висловлюваннями президента РФ щодо української мови й православної церкви.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Путін вважає, що української мови не має існувати. Що української нації не має існувати, що ми з ним – один народ, така собі покалічена західними впливами гілка росіян. Путін вважає, що православна церква має бути тільки Московського патріархату", - розповів Порошенко.

Петро Порошенко

До того ж, колишній український лідер зазначив українську армію, мова й церква. За його словами, таким чином Україна рухається у вірному напрямку.

Порошенко також порівняв Путіна та смертельний коронавірус.

"Шкода, що нинішня влада занурилася у прикладну вірусологію, і традиційно мовчки пропускає атаки Путіна. Путін – куди більша небезпека, ніж коронавірус", - уклав він.

Скріншот, Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що колишній президент України Петро Порошенко розплакався, стоячи поруч зі своєю дружиною Мариною і з квітами в руках.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Петра Порошенка силою притягнуть на допит в ДБР.

Також "Знай.ua" писав, що колишній президент України Петро Порошенко зі своїми бізнес-партнерами Ігорем Кононенко та Олегом Гладковським застрахують співробітників Національного банку.