Міністр юстиції Денис Малюська, який вже кілька разів шокував українців низкою дивних фотографій з робочого кабінету, опублікував чергову свою світлину. І цього разу вона виявилася значно "унікальнішою", аніж попередні.

Розмістив він її на власній Facebook-сторінці.

Відтак, на фотографії міністр перевернувся догори ногами та став на руки, притулившись до стіни, аби не впасти. Водночас він поставив перед собою книгу, удаючи, що нібито читає.

Денис Малюська, фото facebook.com/Denis Malyuska
Денис Малюська, фото facebook.com/Denis Malyuska

"Вчора успішно відзвітували перед парламентом, тепер можна і книжку почитати, - написав він знімком і додав хештег "уряд технократів".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

скріншот посту

До слова, мова йде про 17 лютого, коли в Верховну Раду надійшов звіт уряду Олексія Гончарука за 2019 рік. Документ складається з 307 сторінок. Політичний консультант Сергій Биков підрахував, що якщо звіт роздрукувати на всіх депутатів, то важити він буде понад 600 кілограмів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, конфлікт між нардепами у Верховній Раді закінчився кров'ю Тимошенко.

Як повідомляв Знай. ua, Разумков не отримав зарплату і поскаржився на Тимошенко.

Також Знай. ua писав, що "слуга" Тищенко не встиг проголосувати, тому що знімав сторіс.