Відомий український політолог Михайло Подоляк звернув увагу на рейтинг президента України Володимира Зеленського. Експерт спробував передбачити, що може статися в найближчому майбутньому в українській політиці.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Михайла Подоляка в мережі Facebook.

Володимир Зеленський, Белсат
Володимир Зеленський, Белсат

"Ми прекрасно розуміли, що у Зеленського немає і не може бути якісної операційної команди. Швидше, він отримав такий собі "філейний набір" з випадкових хлопців, які швидко обросли якимись щурячими зв'язками, запалили на своїх лобах великі зірки, але вважали за краще працювати тільки на себе або на своїх реальних татусів. Коротше, маємо такий собі класичний ковчег. З іншого боку, а як сформувати команду, якщо нікому окрім "друзів дитинства" по-справжньому не довіряєш і при цьому розумієш, що в ua-політиці прийнято друга обов'язково кидати?", - запитує Подоляк.

Експерт спробував розібратися, хто у президентській команді може володіти аналітичними здібностями і має можливості будувати нові стратегії. Також Подоляк залишив відкритті питання про те, що може статися після всіх "агресивних подій".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Публікація Михайла Подоляка, Facebook
Публікація Михайла Подоляка, Facebook

Публікація Михайла Подоляка, Facebook
Публікація Михайла Подоляка, Facebook

"Рейтинг впав. Суспільство втомилося. Почався невеликий агресивний двіж. Чужі силовики додали двіжу бійкам і загострили обстановку. Двіж посилився. Вулиці забиті тисячами "вірусологів або фермерів" (як, сміючись, висловився сам президент, не розуміючи суті того, що відбувається зараз на тренувальних полігонах в тих же Санжарах). І? Треба говорити, що станеться далі?", - підсумував Подоляк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Подоляк показав, як у Порошенка ледь не "луснули щічки" в Мюнхені, коли говорив про страшилки Донбасу.

Як повідомляв Знай.uа виправдання Мендель і розслідування в Омані - Подоляк пояснив, на чому "погорів" Зеленський.

Знай.uа писав, Зеленський "закрив вухо" для Богдана? Подоляк пояснив перестановки в команді президента.