Стало відомо, що дружина колишнього полковника Головного управління економічної безпеки та протидії корупції МВС Росії Дмитра Захарченка Марина Семиніна покинула РФ зі своєю донькою та конем. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Дмитро Захарченко

Так, в 2019 році Дмитро Захарченко був засуджений до 13 років ув'язнення за корупцію.

Деякий час тому дружина колишнього полковника Марина Семиніна разом з донькою втекла з Росії. Повідомляється, що якийсь час вони проживали в Лондоні, а на даний момент знаходяться на острові Сардинія в Італії. Там вони живуть на віллі, господарем якої є експолковник МВС РФ Дмитро Захарченко.

"Все б добре, але не вистачало коня", - йдеться паблике.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Жеребця по кличці Алігарх Захарченко подарував доньці кілька років тому на день народження. В той час він перебував у СІЗО. Повідомлялося, що скакун сірої масті обійшовся йому в 650 тисяч рублів. На даний момент коня готують до відправлення з Москви на Сардинію.

Дмитро Захарченко

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Вищий антикорупційний суд зобов'язав Національне антикорупційне бюро відкрити справу про корупцію голови Державної митної служби Максима Нефьодова.

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишньому полковнику Міністерства внутрішніх справ Дмитру Захарченко пом'якшили вирок за звинуваченням в отриманні хабара.

Також "Знай.ua" писав, що Азаров і Захарченко можуть стати новими ватажками "Л/ДНР".