Депутат з партії "Слуга народу" Аллахвердієва знову потрапила у курйозну ситуацію завдяки розкішному аксесуару. Депутатка, яка раніше покрасувалася в сарафані Versace, "вигуляла" у Верховній Раді сумочку від відомого бренду Dolce&Gabbana вартістю 1471 євро (приблизно 39 тис. гривень).

Аллахвердієва, фото Яна Добронравова

Сумка Аллахвердієвої, фото Яна Добронравова

Сумка Аллахвердієвої, фото Яна Добронравова

Сумка Аллахвердієвої, фото Яна Добронравова

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Про це в Facebook повідомила журналістка Ганна Стешенко і опублікувала фото. При цьому вона зазначила, що середня зарплата українських нардепів становить близько 40 тис. гривень на місяць.

"До речі, Аллахвердієва не перша, хто з "Слуги" носить саме цю брехливу модель сумочки. Така ж в червоному кольорі є у депутата і в минулому стоматолога Оксани Дмитрієвої та її колеги по фракції Роксолани Підласи", – написала Стешенко.

Журналістка зауважила, що Кабмін в 2020 році заклав прожитковий мінімум на 1 особу в місяць з 1 січня 2020 року – 2027 грн. А мінімальна зарплата в Україні з 1 січня 2020 року складає 4723 грн.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колега Зеленського виставила груди напоказ, Кива одразу простягнув руки - фото.

Також "Знай.ua" писав, що 112-річний японець офіційно визнаний найстарішим чоловіком з нині живих