Українська політикиня, членка партії ВО "Свобода" Ірина Фаріон порівняла російськомовних українців з представниками ЛГБТК, звинувативши їх у насаджування своєї поведінки іншим.

Відповідний допис Фаріон розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Москвоязичні українці мені нагадують ЛГБТ: вони так само агресивно накидують свою патологію здоровому суспільству", - йдеться у короткому ілюстрованому повідомленні екснардепки.

Пост Ірини Фаріон на Facebook
Пост Ірини Фаріон на Facebook

Під дописом Ірини Фаріон коментатори загалом підтримали її позицію (що, однак, може бути поясненим жорсткою модерацією сторінки).

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Що до паразитів так званих лгтб… їх треба закинути та безлюдний острів щоб ці паразити не розмножувались..з літака скидати для них поживу щоби мали змогу тр***ти оден одного так… для розваги...." - закликав до відвертого порушення прав людини один з підписників членки ВО "Свобода".

Однак, знайшлися і ті, хто критично поставився до таких дивних порівнянь. "По делам и поступкам оценки давать нужно... Багато гидоти, яка дуже файно використовує українську мову, проти України…", - скептично оцінив позицію Фаріон інший коментатор.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше скандальна Фаріон накинулася на білорусів: моральні каліки, більшої потворності не знайти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Фаріон закликала розправитися з ліберальним монстром Ганною Новосад.

Також "Знай.ua" писав, що донька Фаріон пішла по стопах одіозної матері: "Ж*ди і поляки, пі*дуйте далеко".