Кабмін працює успішно та ефективно, принаймні так вважає міністр економіки Тимофій Милованов. За його словами, головна проблема в тому, що суспільство не помічає тих завдань, які вирішує Кабмін.

ІнсайдерUA вирішив навіть додати жарт, щодо цього:

Про це він заявив у великому інтерв'ю:

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Милованов через пів року на своїй посаді він заявив що роботу Кабміну варто назвати "суперуспішною та суперефективною".

Ринок землі, ринок праці, приватизація та концесії це все досить конверсійні у медійному полі питання, але насправді немає там нічого неправильного, навпаки все робиться так як потрібно. Наведу приклад, за останні 10 років було переведено у фонд Держмайна біля 90 підприємств - заявив Тимофій

А на питання чому не довіряють українці роботі Уряду, він заявив що час покаже, тому що дій потребують часу і вони хочуть, щоб у людей було краще життя. А причина невдачі може ховатися у проблемі з комунікацією.

До слова, нещодавно Кабінет Міністрів подав до Верховної Ради звіт про свою роботу. Про таке повідомив спікер парламенту Дмитро Разумков під час засідання Погоджувальної ради. Відповідна інформація з'явилася на сайті Верховної Ради.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше глава Тернопільської ОДА Сопель подав у відставку

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аллахвердієва знову шиканула в Раді

Також "Знай.ua" писав, що кнопкодавство не пройде - Офіс прокурора взявся карати нардепів