Напередодні свого робочого візиту до Індії президент США Дональд Трамп неочікувано шокував не лише американців, а й півсвіту. Відтак, останній опублікував відео, на якому він постав персонажем однієї зі стрічок Боллівуду.

Відповідний ролик Трамп розмістив у власному Twitter.

Так, на кадрах лідер США показаний в образі головного героя індійської картини "Бахубалі: Народження легенди", яка вийшла у світ ще у 2017 році.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"З нетерпінням чекаю зустрічі з моїми хорошими друзями в Індії!" - підписав ролик Трамп.

Варто зауважити, що самий відеоролик створив один з користувачів соцмережі, а Трамп його просто "позичив".

"Щоб відсвяткувати візит Трампа до Індії, я хотів зробити відео, щоб показати, як у моєму викривленому розумі це відбудеться… США та Індія об’єдналися!", - підписав ролик автор "шедевру".

Нагадаємо, що на початку травня 2019 року американський президент Дональд Трамп наказав тодішньому радникові з національної безпеки Джону Болтону допомогти тиснути на Україну.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Трамп виступив у Конгресі зі щорічним посланням про становище в державі та за кордоном, в якому назвав головні пріоритети внутрішньої і зовнішньої політики.

Також "Знай.ua" писав, що Сенат Сполучених Штатів Америки вирішить долю президента Дональда Трампа голосуванням щодо імпічменту.