Міністр охорони здоров'я України Зоряна Скалецька розповіла про ситуацію в санаторії Нацгвардії в українському селищі Нові Санжари в Полтавській області, куди направили евакуйованих громадян з китайського Уханя. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"У нас все добре. Всі здорові. Ми з колегами з міністерства охорони здоров'я весь час на зв'язку", - зазначила глава МОЗ.

Зоряна Скалецька

Також вона додала, що в суботу, 22 лютого, було кілька нарад по скайпу.

Журналіст телеканалу Україна Олександр Махов, який на даний момент знаходиться в санаторії з евакуйованими людьми, уточнив у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook, що іноземці просять книги англійською та іспанською мовами. Бажаючі можуть залишити їх за межами санбазы, де обладнано спеціальний пункт збору.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зоряна Скалецька й Олександр Махов

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ізраїль евакуював 12 громадян, які перебували на круїзному лайнері Diamond Princess.

Як повідомляв портал "Знай.ua", журналісти проникли в закритий санаторій у Нових Санжарах.

Також "Знай.ua" писав, що у селищі Нові Санжари, куди евакуювали українців з Китаю з-за спалаху коронавірус у людей прокинулася совість.