У мережі висміяли колишнього президента України Петра Порошенка, який написав, що легендарні Шекспір та Шевченко у своїх шедевра передали неповторний дух Майдану. Зокрема, мова йде про криваві події, які сталися у 2014 році.

Відповідний допис опублікував на власній Facebook-сторінці Микита Підгора.

Відтак, чоловік оприлюднив скріншот повідомлення Порошенка, яке той оприлюднив у Telegram, та додав, що "дід поїхав".

Скріншот допису

"Уже вдруге ми з Мариною на рок-мюзиклі "Got to be free" у театрі на Подолі і вдруге не можемо стримати емоції… "Got to be free" – 12 історій про любов і гідність, свободу і боротьбу, єднання та втрату. Це неповторний дух Майдану, переданий у піснях і віршах, зокрема, у поезіях Шевченка, Жадана та Шекспіра", - написав колишній український лідер.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Після цього в мережі почали сміятися з Порошенка та стверджувати, що якби поети дізналися, що пише колишній президент України, то точно були б шоковані.

Скріншот коментарів

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Порошенко і Кононенко застрахують увесь НБУ, ціна питання

Як повідомляв портал "Знай.ua", обдарована Зеленським волонтерка поскаржилася на здирників - "Не гідна великої нагороди"

Також "Знай.ua" писав, готові заколоти вилами або посадити на палю: мережа кипить від фотожаб про повернення українців з Китаю