Вірний помічник президента Росії Володимира Путіна, а точніше його прес-секретар Дмитро Пєсков заявив, що лідер РФ кожного дня займається найрізноманітнішими видами спорту: починаючи самбо - закінчуючи плаванням.

Про таке пишуть іноземні ЗМІ.

Так, за словами Пєскова, російський очільник держави тренується щодня та займається самбо, хокеєм, плаванням і фітнесом. Щоправда, як повідомляється, спікер Кремля сумнівається, що йому часто вдається займатися самбо, "адже в його особистий спортивний арсенал додався хокей, який зайняв там неабияке місце".

Путін та Пєсков, фото з вільних джерел
Путін та Пєсков, фото з вільних джерел

Також він додав, що Путін "підтримує себе у формі і в плані плавання, і в плані виходу на килим, і загального фітнесу". "Це у нього щоденна практика", - каже Пєсков.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Володимир Путін, фото: Mir24.tv
Володимир Путін, фото: Mir24.tv

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лукашенко відмовив Путіну прямим текстом