Сьогодні загальну увагу привернув пост відомого інтелектуала народного депутата від "Опозиційної платформи – За життя" Ілля Киви. Він вирішив привітати українців з неіснуючим в Україні святом – Днем захисника вітчизни, який відзначається 23 лютого.

Пост Киви, скріншот: facebook

"Да пошли они на ху.. со своей декомунизацией!!! С праздником нас мужчины!!!", - йдеться у дописі нардепа.

Крім того, у своєму привітанні чиновник використовував нецензурну лексику, на що користувачі мережі різко відреагували. У телеграм-каналі Андрія Білецького детально описали ситуацію.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скріншот з телеграм-каналу

"І хоча пост написаний, безумовно, після алко- і наркотріпу, він актуальний, як ніколи! 23 лютого справді стає святом – Днем самовипілювання ватників! Хочу вірити, що наступного року перший армійський корпус ДНР перестріляє другий армійський корпус ЛНР. Ілля Кива на корпоративі ОПЗЖ випадково зажмурить всіх лідерів-однопартійців, демонструючи номер «мавпа і гранати». А там, за декілька років, Червонознаменний Балтійський флот завдасть ракетно-ядерний удар по Уральському військовому округу і навпаки, чим спровокує напад Рамзана Кадирова на Ямало-Ненецький автономний округ", - йдеться у повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, з дівчаток переключився на Жириновського? Кива безглуздо виправдався за переписку в Раді.

Як повідомляв Знай.uа Кива поскаржився Жириновському на Гончарука, обізвавши його "під*ром".

Знай.uа писав, Путін знайшов заміну прем'єру РФ Медведєву: що відомо про Михайла Мішустіна.