Український політолог Юрій Романенко провів аналогією між нездатністю української влади назвати конфлікт на сході України війною з можливим фактом приховування поширення коронавірусу SARS-CoV-2, збудника коронавірусної хвороби COVID-19.

"Українцям не потрібно хвилюватися з приводу коронавірусу, тому що вони його не помітять, як не помітили війну. Якщо наша велика держава не змогла назвати війну війною, то те саме буде і з вірусом", - саркастично коментує ситуацію політичний експерт.

Юрій Романенко, скріншот: Facebook
Юрій Романенко, скріншот: Facebook

"Скажуть, що немає ніякого вірусу, просто ГРВІ. Як мовиться, немає ніякого вірусу, вони просто п@здять наші гроші", - підсмував Романенко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Юрій Романенко вже далеко не вперше коментує ситуацію навколо коронавірусу в Україні.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Романенко пояснив, що чекає на Нові Санжари після "проникнення" - "Казино з блекджеком і пов*ями".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Романенко показав наслідки Санжарського побоїща для України - Новий День Соборності.

Також "Знай.ua" писав, що Романенко пояснив, чому українці повстали проти евакуйованих з Китаю співвітчизників: "Держава не має ні найменшого шансу".