У мережі здивовані витівками сина колишнього президента України Петра Порошенка. Зокрема, на концерті під час виступу відомого російського репера Face в Лондоні помітили чоловіка, схожого на молодшого сина Порошенка. Він в мікрофон повідомляє про те, що "росіяни в Лондоні".

Відповідний допис опублікували у телеграм-каналі Dubinsky.pro.

"Тим часом, чоловік схожий на сина Порошенка повідомляє нам про те, що "росіяни в Лондоні". Концерт репера Face 21.02", — написав Дубинський.

Скріншот допису

На самому відеозаписі Face закликає на сцену молодого чоловіка і дає йому в руки мікрофон, після чого обидва скачуть перед фанами під музику на сцені.

Афіша концерту в Лондоні

Якщо вірити нардепу Олександру Дубинському, то саме цей концерт відвідав син Порошенка. На запитання у коментарях, чи це гурт Face, Дубинський відповів, що не розбирається у сортах г**на.

Скріншот коментарів

Раніше, соцмережі обурилися через толстовку "Russia", у якій помітили сина Порошенка. Якось не патріотично поводить себе син колишнього гаранта.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Порошенко і Кононенко застрахують увесь НБУ, ціна питання

Як повідомляв портал "Знай.ua", обдарована Зеленським волонтерка поскаржилася на здирників - "Не гідна великої нагороди"

Також "Знай.ua" писав, готові заколоти вилами або посадити на палю: мережа кипить від фотожаб про повернення українців з Китаю