Народний депутат України від "Слуги народу" Богдан Яременко, який раніше вляпався у шалений секс-скандал у Верховній Раді після переписки з повією, виявився ненаситним романтиком. Так, Лідія Гончаренко розмістила фото Яременка у спортвних штанах біля древньої язичницької статуї на своїй стоірнці у facebook.

"Клуб вихідного дня або "слуги" неперевершені", - підписала вона креативне фото Яременка.

У коментарях автор додає, що древній символ Баба немає відношення до Верховної Ради, і що вона думає у обіймах "Слуги народу", не знає.

Українці вибухнули коментарями під дописом: "Напевно думає, як би не заразитись від "анал табу" чимось", "Котрий із них слуга?", "Герентофіл", "Накінець знайшов, ту, яка погодилась на анал", "Знайшов бабу без табу", "Йому хоч і кам’яна, аби баба", "Ну дуже гарна пара", - безжально коментують користувачі у мережі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Коментарі, скріншот

Коментарі, скріншот

Депутат після інтимного скандалу, який стався в жовтні, вийшов на трибуну парламенту. Він був доповідачем з проекту заяви Верховної Ради, який стосувався катастрофи літака МАУ.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці просять Зеленського відправити Гончарука у відставку.

Як повідомляв Знай. ua, Олексій Гончарук пояснив, чому йде у відставку.

Також Знай. ua писав, що Гончарук написав заяву про відставку, Зеленський відреагував миттєво.