Українцям показали послідовність і принциповість відомого інтелектуала народного депутата від "Опозиційної платформи – За життя" Іллі Киви. Як відомо, цього року він вирішив привітати українців з неіснуючим в Україні святом – Днем захисника вітчизни, який відзначається 23 лютого.

Пост Киви, скріншот: facebook

Ще п’ять років тому він закликав цінувати українське і не святкувати свято країни-агресора, а цього року передумав і послав до біса декомунізацію.

Крім того, у 2015 році чиновник також написав у соцмережах пост про 23 лютого. Відомий паблік Баба і кіт у facebook порівняв два дописи нардепа, назвавши їх одним словом п-принциповість.

Пости Киви, скріншот: facebook

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Українці не стримались і хлинули коментарями під дописом:

"Кремень! И в мыслях , и поступках🙃", "Наверное Кива вместе с Бубочкой один и тот же порошок нюхают 😂", "Для Ківи головне вчасно перевзутись ... але ж він забув, що рукописи не горять...тепер на ефірах NewsOne істерить, так піклується про простих громадян, гидко дивитись", "Ще один доказ, що еволюція людини ,має,й обратну дію😜", "ІДІОТ, яскравий ІДІОТ! Шиза свою справу робить, учора воно було затятим червоноармійцем!", - коментують користувачі.

Коментарі, скріншот: facebook

Коментарі, скріншот: facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, з дівчаток переключився на Жириновського? Кива безглуздо виправдався за переписку в Раді.

Як повідомляв Знай.uа Кива поскаржився Жириновському на Гончарука, обізвавши його "під*ром".

Знай.uа писав, Путін знайшов заміну прем'єру РФ Медведєву: що відомо про Михайла Мішустіна.