Прем'єр-міністра України Олексія Гончарука розкритикували за іпотеку, яку зараз надають в банках, важко виплачувати, якщо не "торгувати наркотиками чи зброєю".

Прем'єр Олексій Гончарук заявив, що одним із головних завдань Кабміну є робити так, щоб українські банки кредитували дешевше. Але українці з ним не погоджуються.

Олексій Гончарук, фото: instagram / pm_honcharuk
Олексій Гончарук, фото: instagram / pm_honcharuk

"Очевидно, что некому появляться ум)... Не трусливому же Гончаруку думать про санатории и правильное размещение?)))", "Все це наслідки того, що до влади приходять несправжні політики, бутафорні політичні партіі, які не мають жодних стратегій, концепцій, програм, а діють за принципом Жванецького: вирішуємо проблеми по мірі іх появи. Вони не здатні прогнозувати більше ніж на п‘ять хвилин вперед, а також вчитися на помилках, бо не знають ні украінськоі, ні світової історіі", " Стыдно, больно, ужасно - согласна. Но ответственность бесновавшейся толпы несоизмерима с ответственностью нашей прикукушенной власти. Люди явно соскучились по Майдану🙂", - коментують користувачі.

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гончарук переплюнув Брагара з собакою, радить переключитися на наркотики і зброю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Вову несе" - Зеленського благають зупинитися, причина вражає.

Також "Знай.ua" писав, готові заколоти вилами або посадити на палю: мережа кипить від фотожаб про повернення українців з Китаю.