Журналіст, бізнесмен і політичний оглядач Андрій Пальчевський розповів відносно ліки від коронавіруса і продажу ринку землі. Відповідне відео він опублікував на своїй особистій сторінці у Facebook.

"Дві гарні новини в похмурий ранок. Перше – ремдесивир. Американська компанія успішно показала препарат ремдесивир в боротьбі з коронавірусом. Два китайських підприємства придбали патенти і є надія. До нашої країни доконає, звичайно, нескоро, але хоча б веселіше. Друга новина – землю наші Зе-слуги не продадуть, тому що падіння їх рейтингу не дасть їм такої можливості. 40% у президента? Не смішіть тапочки, як кажуть в Одесі. Це було до Санжар, зараз набагато менше, а про партії Слуга народу, яку вже почали називати вороги народу, я взагалі мовчу", - говорить Пальчевський.

Вирус- новость / рейтинг капут?

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Maandag 24 februari 2020

Раніше Пальчевський заявляв, що впевнений, що Україна не готова до спалаху коронавіруса.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Звичайно, вони виставлять оптиміста-педіатра, який знає все на світі (Комаровського, - ред.). Я поважаю його, що він мав сміливість сказати, що Зеленський не готовий і не виправдав, підтримую. Але як можна було розповідати, що мине нас це?", - зауважує Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський відповів Зеленському на "середньовіччя України".

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський оцінив загрозу коронавіруса.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський дав поради українцям у розпал коронавірус.