У вівторок, 25 лютого президент Польщі Анджей Дуда заявив, що РФ продовжує агресію проти України і агресивно поводиться з іншими державами. Ситуацію на Донбасі прокоментував лідер "Національного корпусу" Андрій Білецький у своєму телеграм-каналі.

Скріншот повідомлення

Він тицьнув Зеленського носом, що діяльність путінських найманців на Донбасі бачуть всі і відверто говорять про це. А от президент України постіцно апелює мінськими домовленостями.

"Президент України мовчить, у нього Мінські домовленості", - зазначив Білецький.
А Анджей Дуда прямо назвав Росію агресором, який продовжує далі захоплювати чужі територію загарбницьким способом.

Анджей Дуда
Анджей Дуда

"Росія - агресор в Україні. Вона не припинила цю агресію, вона як і раніше окупує Крим і території навколо Донецька і Луганська. Вона підтримує так званих сепаратистів і поводиться агресивно і по відношенню до інших держав" - сказав польський президент Дуда.

Володимир Зеленський, Офіс президента
Володимир Зеленський, Офіс президента

Варто зауважити, що раніше Андрій Білецький закликав українців висловити протест владі проти недолугої політики і в першу чергу Сивосі, який, за словами нардепа, "завтра проводить свою виставу під назвою "платформа примирення і єдності".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще