Софія Федина публічно схвилювалась за президента Володимира Зеленського після оголошеної їй підозри Державного бюро розслідувань. Народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Софія Федина раптово перейнялася безпекою Зеленського. Про це йдеться у телеграм-каналі PavlovskyNews.

Софія Федина

Як відомо, Федина прибула на допит в ГБР по справі про погрози президенту. І відразу заявила, що Зеленському треба не боятися її, а власну службу безпеки.

За її інформацією, останнім часом активізувалися ворожі снайпери, а яскрава сорочка Володимира Зеленського, в якій він був у зоні бойових дій, могла служить орієнтиром для ворожих стрільців.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

"У мене, до речі, великі питання до служби безпеки президента", - заявила нардеп.

Федина також повідомила, що Зеленський проігнорував її і Марусю Звіробій пропозицію про очній зустрічі, проте воно залишається в силі. Федіна хоче, щоб на ній були присутні і журналісти.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відпустку на Мальдівах і відрядження: суд перевірить кожен виїзд Порошенка з України за час президентства.

Як повідомляв Знай.uа в ДБР назвали причину потужних вибухів у Балаклії: "Сто осіб твердять в один голос...".

Знай.uа писав, Федина нарвалася на неприємності через гучне звернення до Зеленському: що чекає депутатку від партії Порошенко.