Нещодавно прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що єдиним шансом купити квартиру в іпотеку для пересічних українців, є продаж наркотиків чи зброї. Зв'язав він це з тим, що відсоток ставки в банках дуже високий - 11%, а метою уряду є 7%. Колишній наркоторговець, який вирішив залишитися інкогніто, розповів, скільки потрібно продати наркотиків, щоб придбати квартиру. Про це пише український журналіст Андрій Павловський у своєму каналі в Telegram.

Олексій Гончарук, фото: instagram / pm_honcharuk
Олексій Гончарук, фото: instagram / pm_honcharuk

Раніше Гончарук різко висловився з приводу непосильних сум виплати іпотечних кредитів для населення. Наркодилер відповів Гончаруку, скільки кокаїну потрібно продати, щоб купити квартиру.

"Наркотиками треба, напевно, або торгувати зброєю для того, щоб виплачувати таку іпотеку", - заявив Гончарук у програмі "Реальна політика з Євгеном Кисельовим".

Журналіст вирішив дізнатися у колишнього торговця кокаїном, що він думає з приводу заяви прем'єра.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"За півроку наркодилер, продаючи 100 грам в тиждень, заробив близько $ 35 тис. Але довелося віддати за 10 тис. двом "дахам": на "тюрму" і поліцію. Залишилося $ 15 тис. Через 6 місяців за дилером прийшли з СБУ. В результаті він віддав $ 25 тис., щоб не сісти у в'язницю", - пише журналіст.

Наркотики у школах, from-ua
Наркотики у школах, from-ua

Наркодилер зізнався, що заробити, продаючи наркотики, досить складно і це бізнес - на лезу ножа.

"Заробити на квартиру в цьому бізнесі можна, але тільки якщо у тебе є "бігунки" (люди, які займаються дрібними продажами), а сам ти не "світишся". Але навіть така тактика не гарантує тобі безпеку. Коли ти довго в цьому бізнесі, з'являються дорогі речі, за які ти не можеш відзвітувати і рано чи пізно "главк" СБУ тебе зловить і забере все", - заявив дилер.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гончарук переплюнув Брагара з собакою, радить переключитися на наркотики і зброю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Вову несе" - Зеленського благають зупинитися, причина вражає.

Також "Знай.ua" писав, готові заколоти вилами або посадити на палю: мережа кипить від фотожаб про повернення українців з Китаю.