Нардеп Сергій Шахов неодноразово закликав керівництво країни погасити борг шахтарям.

Президент України Володимир Зеленський почув Команду Шахова і заявив, що заборгованість з виплати заробітної плати гірникам державних шахт повинна бути погашена негайно.

Про це гарант сказав під час Всеукраїнської наради працівників вугільної галузі України, пише prav-da

Починаючи з літа минулого року, нардеп Сергій Шахов неодноразово закликав керівництво країни погасити борг шахтарям, який зараз становить понад 1 млрд гривень. Він навіть написав Володимиру Зеленому відкритий лист-звернення.

"Хороший сигнал, що Президент чує те, що ми говоримо. Він чітко почув, що потрібно побудувати міст у Станично-Луганському районі. А по-друге, він почув шахтарів. Скільки часу я домагався з трибуни парламенту — щоб видати зарплату і погасити всі борги перед гірниками. Шахов достукався до Зеленського", — зазначив нардеп.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще