Напідпитку Петро Порошенко, як Штірліц, нещадний до ворогів Рейху. А ось своїх дітей він виховує за всіма канонами "русского міра", передає Politeka.

Таку думку висловив блогер Ігор Лесєв у своїй програмі "Не добрий вечір".

Блогер різко критикує Петра Порошенка за подвійну мораль.

"Ось подивіться на Петра Порошенка. Він щоранку стоїть перед дзеркалом і згадує, хто він сьогодні - Штірліц чи Ісаєв. Порошенко - співзасновник Партії регіонів. Міністр економіки при Януковичі. Бізнес-партнер Медведчука. І людина, яка під час Іловайського і Дебальцевського котлів продавав цукерки в Росії. Фінансував російську оборонку. Ну ось чистої води Ісаєв з орденом Червоної Зірки. А коли Порошенко піддатий, він перетворюється в Штірліца. І треба визнати, в образі Штірліца він набагато довше перебуває. Ну тому що завжди піддатий"

Лесєв прокоментував останній "зашквар" Порошенка-молодшого в Лондоні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Як відомо, під час виступу російського репера Face в Лондоні до нього на сцену вийшов Порошенко-молодший, після чого Face прокричав "росіяни в Лондоні" і хлопці проспівали рядки з пісні "Гоша Рубчинський".

"Але от біда, діти Порошенка, схоже, не вживають. А тому в повсякденному житті поводяться, як Ісаєви. Ось Міша Порошенко - абсолютно російська пацан. Вболіває за "Червону машину" в хокеї. Чесно зізнається, що ніхрена не вміє говорити по-українськи. І взагалі, срав він на цю Україну. Пацан давно вчиться і живе в Британії. І ось у нього новий Ісаївський поворот. Під крики "росіяни йдуть" Михайлик співає в Лондоні з російським репером.

Блогер зазначає, що діти Порошенка живуть "у спокої, гармонії і неймовірному достатку", їх не вчить Новосад і не лікує Супрун. І все це - за рахунок пограбованих українців.

"У наших дітей Порошенко забрав все: місця в дитячих садах, конкурентну шкільну освіту, безкоштовну медичну допомогу і перспективу заробляти на своїй землі".

Однак, каже Лесєв, Порошенко забрав у нас не лише це. За словами блогера, Порошенко, стравлюючи між собою людей і ділячи їх на патріотів і ватників-малоросів, забрав у мільйонів наших людей почуття людяності. Тому в подіях в Нових Савнжарах блогер звинувачує саме Порошенка.

"Як можна вимагати справедливості від влади, залишаючись дикунами в своїх селах і містечках? І адже Порошенко тоді виявляється прав. Він відправив своїх дітей вчитися і жити в здорове суспільство. Порошенко захищає своїх дітей від України і українців. Миша Порошенко ніколи не отримає бруківкою по голові. Тому що він ніколи не буде жити в Нових Санжарах. Він взагалі ніколи не буде жити в Україні, яку для бидла побудував його батько".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ігор Лесєв показав, як команда Зеленського освоїла методи Януковича і Порошенка