Народний депутат від фракції Петра Порошенко "Європейська солідарність" Софія Федина прийшла на допит у Державне бюро розслідувань з приводу справи про погрози президенту. Про це передає "Укрінформ".

Чиновниця уточнила, що підозру їй вручили раніше, а у вівторок, 25 лютого, вона прийшла на допит. Крім того, нардеп запропонувала Володимиру Зеленському зустрітися особисто, щоб обговорити розбіжності.

"Я ще раз звертаюся до президента Зеленського, якщо його настільки зачепили мої і Марусині (Звіробій, - ред.) слова від 26 жовтня 2019 року: я запрошую на відкриту зустріч, з усією пресою, щоб ми перед камерами проговорили те, що сталося", – заявила Федина.

Софія Федина/ Sofiya Fedyna з-під ДБР: Вважаю, що в країні відбувається переворот. Сьогодні заявляють, що справи Майдану мають бути переглянуті. І 20-го лютого у роковини подій на Майдані нам, по суті, анонсували репресії проти майданівців. Путін намагається дискредитувати українців, дискредитувати український народ, дискредитувати нашу боротьбу, знищити нашу віру у те, що право і справедливість перемагають, дискредитувати армію і наших захисників. Сьогодні військові мають говорити про те, що відбувається на передовій. Сьогодні юристи мають говорити, тому що те, що відбувається у нашій державі: політичні репресії, переслідування ветеранів, армійців, волонтерів, журналістів - це не має нічого спільного з правовою площиною. Сьогодні журналісти мають говорити, тому що зараз свідомим журналістам намагаються закрити рота, погрожуючи законопроектом про дезінформацію. Сьогодні усі люди, яким не байдуже те, що відбувається в Україні, мають боротися і бути єдними!

Geplaatst door Європейська Солідарність op Dinsdag 25 februari 2020

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Софія Федина раптово перейнялася безпекою Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, Держбюро розслідувань вручило повідомлення про підозру нардепу Софії Федині у справі щодо загрози життю Володимира Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Софія Федина публічно звернулася до Зеленського через оголошену їй підозру від Державного бюро розслідувань.