За найсвіжішою інформацією, український олігарх Сергій Тігіпко збирається стати прем’єр-міністром. Про це повідомив журналіст, бізнесмен і політичний оглядач Андрій Пальчевський. Відповідне відео він опублікував на своїй особистій сторінці у Facebook.

Пальчевский о Тигипко- премьере. Камо грядкши?

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Woensdag 26 februari 2020

"Сергія Тігіпко знаю особисто не з гіршої сторони. Коли він не пішов у президенти і пропустив Януковича, я йому чесно сказав під час гарячої суперечки: "Сірожа, - це на твоїй совісті, треба було йти..." На той момент він був більш прийнятною фігурою", - зауважив Пальчевський, додавши, що має лише одне питання.

"На який фіг треба було пустити до влади Януковича, Зеленського, пропускаючи Порошенка?", - цікавить бізнесмена.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Андрій Пальчевський, скріншот з відео
Андрій Пальчевський, скріншот з відео

Як спрогнозував Пальчевський, 90% імовірність того, що Тігіпко погодиться зайняти важливу державну посаду, хоча всі пишуть протилежне. І додав, що для влади такий хід буде лише на користь.

"Зеленський таким чином розділить відповідальність, заберуть деяких токсичних, але не всіх", - додає Пальчевський, називаючи прізвища найбільш відразливих політиків з оточення президента.

Також Пальчевського дивує особливий стиль Зеленського - ніколи не залишати покидьків. І підсумував, що традиційне управління в Україні, яке існує вже 30 років, вичерпало себе, і з цим потрібно припиняти, але спершу порадитись із народом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пальчевский дав поради українцям в розпал коронавірусу - закриті школи, скасовані матчі та обмеження транспорту.

Також "Знай.ua" писав, що Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов терміново вилетів до селища, охоплене протестами через евакуацію українців з Китаю