Відомий український журналіст, блогер і політичний оглядач Юрій Романенко звернувся до своїх читачів з коментарями стосовно чуток, що президент України Володимир Зеленський може призначити колишнього нардепа Сергія Тігіпка прем'єр-міністром.

Публікація Юрія Романенка, Facebook
Публікація Юрія Романенка, Facebook

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юрія Романенка в Telegram-каналі Romanenko Dreams&Nightmare Show, а також новому посту в мережі Facebook.

Борд з Тігіпком, фото з соцмереж
Борд з Тігіпком, фото з соцмереж

"Зеленський поставить прем'єром Тігіпка. Настав час складних рішень. Записав комент перед відльотом.", - пише Романенко.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Коментарі до публікації Юрія Романенка, Facebook
Коментарі до публікації Юрія Романенка, Facebook

Українці відреагували на це припущення дуже активно, в мережі утворилася справжня буря з коментарів: "Це щур з клану Яника. І до того ж схильний до зради"; "На скільки шматків Україна розвалиться? Схоже без варіантів...".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зарплатою Смілянського можна забезпечити сотні листонош, скільки отримує глава Укрпошти.

Як повідомляв Знай.uа чи стане Тігіпко новим прем'єром, Зеленський розкрив деталі.

Знай.uа писав, "Слуга" Зеленського назвала коронавірус величезною аферою.