Звільнений з посади керівника офісу президента Андрій Богдан, який вже 2 тижні після відставки "тішився" своїм відходом від справ і постійно нагадував про себе в мережі, публікуючи, на його погляд, дотепні дописи з Сейшел, вирішив похвалитися ще й своєю благодійністю та "відзвітувати" про пророблену роботу.

На своїй сторінці у Facebook Андрій Богдан опублікував допис, назвавши його лонгрідом, в якомупрокоментував "події останніх днів", маючи на увазі свою відставку.

Ексглава Офісу президента в дусі своїх "папередніків" порозглагольствував про досягнення, вживаючи для цього займенник "ми".

Він розповів про важкий прихід до влади і "перемоги" команди Зеленського. У своєму "лонгріді" Богдан не забув все сперти на "папередніків" та у дусі тих же "папередніків" розповів, як вони, маючи на увазі команду Зелегського, успішно стартували реформу прокуратури та перезапустили "всю політичну систему".

"Ми прийшли в політику в тяжкі часи. Спочатку в нашу перемогу не вірили. Потім з нами боролися, а далі ми перемогли.
Перемогли, щоб якісно змінити країну. Ми перезавантажили парламент, хоча критики казали, що це неможливо. Ми привели в політику нових людей. Прийняли стратегічні законопроекти, які десятиліттями навмисно гальмувалися нашими "папереднікамі". Перезавантажили ЦВК та дали старт реформі органів прокуратури. Ми провели перезапуск практично всієї політичної системи. Ми зробили це завдяки довірі українського народу, рішучості президента Зеленського і безкомпромісності його команди", - пише Богдан у своєму "логгріді".

На завершення Андрій Богдан похвалився своєю благодійністю, заявивши, що "за час роботи жодного хабаря не брав і вигоди не шукав. Чесно працював за рахунок грошей які заробив на адвокатській ниві."

Богдан долучив документи, які підтверджують, що нараховану зарплату на посту керівника ОП він перерахував на благодійність.
У кінці допису Богдан пригрозив українцям "скорими встречами".

Трохи лонгріду в стрічку. Галас трохи вщухнув, тепер можу спокійно прокоментувати події останніх днів. Ми прийшли в...

Geplaatst door Андрей Богдан op Woensdag 26 februari 2020