Колишній автоблогер, народний депутат України від партії "Слуга народу" Олександр Куницький потрапив у вельми скандальну ситуацію з іншим блогером. Інцидент стався в одному з харківських ресторанів McDonalds.

Про це стало відомо завдяки опублікованому відео в YouTube.

Відомо, що конфлікт стався між народним депутатом та блогером, який називає себе "Начальник Харкова". На знятих кадрах можна помітити, що блогер відмовився пропустити Олександра Куницького, який почав істерику з криками "Юра!" - швидше за все, звертаючись до свого охоронця.

"Мила зустріч "недоторканного" Куницького в Макдональдсі... Що цікаво, Зеленського поважають, а його "слуг", навіть таких видатних, ні", - пише Telegram-канал "Недоторканні".

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Куницький намагався пройти повз блогера, апелюючи до того, що він народний депутат.

"Я народний депутат, дай мені пройти", - кричав Куницький.

"Ви не народний депутат, ви завдяки Володимиру Зеленському стали народним депутатом", - відповів йому блогер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський вже знає, хто прослуховував Гончарука: у справі з'явилися несподівані деталі.

Як повідомляв Знай.uа "Слуга народу" потрапив у пікантну ситуацію прямо в залі Верховної ради, фото.

Знай.uа писав, у Зеленського збираються перевірити скандальних депутатів на детекторі брехні: кого можуть схопити за хвіст.