Лідер Російської Федерації Володимир Путін, як зазначено в офіційних джерелах, 1952 року народження. Здавалося б, вже справжній дідусь. Однак не все так просто у господаря Кремля. Усі світові та державні справи у нього не в гаджетах, а на папері. Питання великої політики у Путіна залишаються, за класичним сценарієм — тільки при особистій зустрічі, жодних Skype і FaceTime.

В особистому житті, швидше за все, все так само. Інтимне життя Володимира Володимировича продовжує цікавити багатьох друзів і ворогів, а їх у нього дуже багато, особливо останніх. Однак, папараці не можуть зловити дідуся з Пітера на "гарячому". Є тільки припущення і чутки. Тим не менше багато з них вже підтвердили люди з близького оточення російського президента.

Володимир Путін, фото Getty images
Володимир Путін, фото Getty images

За спиною у Путіна не тільки досвід "зразкового" чоловіка, але і велика армія коханок. Спеціально для наших читачів ми зібрали список з "найгарячіших" жінок, які могли побувати під ковдрою Путіна.

Володимир Путін і Людмила Путіна, фото: Политека
Володимир Путін і Людмила Путіна, фото: Политека

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Перша і головна — Людмила Путіна

У віці 31 рік він одружився на жінці, яка на шість років молодша за нього. Стюардеса аерофлоту, хороша студентка здалася йому ідеальним варіантом. Довгий час пара жила в Німеччині, де Путін працював на КДБ, а в Росії повернулися лише у 90-х роках. У шлюбі народилося дві доньки — Марія і Катерина. Життя складалося зовсім не так, як собі представляла Людмила. Її супутник не знав про тактовність і стежив за нею щодня, що шпигун — позначилися старі звички. Стосунки дійшли до логічного завершення у 2013 році, вони оголосили про розлучення.

"Завжди складалися ситуації, які не давали мені розслабитися. Весь час треба було з чимось боротися", — скаржилася Люду.

Путін і Кабаєва, фото: Политека
Путін і Кабаєва, фото: Политека

Гімнастка Аліна Кабаєва

Не встигли вщухнути пристрасті попереднього шлюбу, як Путін взявся активно проявляти інтерес до олімпійської чемпіонки з художньої гімнастики, депутатки Державної Думи Аліни Кабаєвої. Просто як у відомій приказці — "сивина в голову, біс в ребро" — молодша на 30 років жінка викликала активне обговорення в ЗМІ. Подейкували, що у них навіть народилася дитина, проте чи правда це, поки невідомо.

Яна Лапікова, фото: Политека
Яна Лапікова, фото: Политека

Яна Лапікова

На третьому місці в "джентльменському" наборі Путіна опинилася колишня фотомодель. В його близькому оточенні вважали, що вона просто служить так званим запасним аеродромом після Кабаєвої.

Наталія Рагозіна, фото: Политека
Наталія Рагозіна, фото: Политека

Наталія Рагозіна

Любила професійний бокс, навіть отримала характерне прізвисько — "Кувалда". З нею Путін почав зустрічатися два роки тому, але чи тривають їхні стосунки до цього часу, ніхто не знає.

Ганна Чапман, фото: Политека
Ганна Чапман, фото: Политека

Анна Чапман

Мабуть, найсуперечливіший вибір Путіна — розкрита агентка російської розвідки, яка працювала в США під прикриттям. Більшість західних ЗМІ охрестили її коханкою російського президента, а сама вона навіть не спростовувала це.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Регіна Тодоренко загуляла з улюбленцями Путіна – від Кіркорова до Валерії і Гаріка Мартиросяна.

Як повідомляв Знай.uа подружка Путіна Чичеріна засвітилася в Києві після танцулек з бойовиками "ДНР", скандальні кадри.

Знай.uа писав, порноактриса отримала подяку від Путіна за "внесок у православне мистецтво".