Речник начальника Генштабу - головнокомандувача Збройних сил України Руслана Хомчака Богдан Сеник спростував інформацію про те, що главу ЗСУ було відсторонено, заявивши, що цю неправдиві дані поширили російські ЗМІ.

Про це повідомляє іноземне видання ВВС.

Варто зауважити, що ряд українських ЗМІ, посилаючись на колишнього заступника голови СБУ Віктора Ягуна, написали про те, що головнокомандувача Збройних сил України Хомчака було відсторонено ніби через протиріччя з президентом України Володимиром Зеленським.

"Президент сказав, що 18 лютого була провокація, а Хомчак сказав, що це не була провокація, це були свідомі дії на захоплення нашої території. Це непорозуміння, яке відбулося, його всі бачили, якраз під час прес-конференції. І власне з цього все і витікає", - тоді стверджував Ягун.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Выдтак, речник начальника Генштабу Богдан Сеник запевнив українців, що це неправдива інформація, і наразі ніхто нікого не відсторонював.

"З'явився вкид і фейк російський про це. Інформація про відставку генерала Хомчака не відповідає дійсності. Прошу ЗМІ цього не поширювати", - сказав Сеник.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, топ коханок Путіна - фото та історії конкуренток Кабаєвої.

Як повідомляв Знай.uа "Це було", - Путін несподівано розкрив своїх двійників.

Знай.uа писав, у США оцінили президентство Зеленського: "Є два питання, які хвилюють всіх".