Колишній генерал податкової міліції, блогер і політичний оглядач Юрій Атаманюк розповів про те, в якій позиції знаходиться Україна і що потрібно робити далі. Про це він розповів в новій публікації Юрія Атаманюка в Telegram-каналі.

"Влітку 2014-го, мені пощастило провести вечір мозкового шторму з великим грузинським реформатором Кахою Бендукідзе. В листопаді 14-го Кахи не стало. Але його посил українського народу актуальне як ніколи. З того часу змінилися уряду Яценюка, Гройсмана, зараз піде в небуття Гончарук. Але як ніколи ми-в точці неповернення. Або Україні процвітати, або деградація до самознищення", - пише Атаманюк.

Юрій навів слова Кахи Бендукідзе, який зазначав, що "уряд, який боїться зробити невірний крок, ризикує не зробити жодного", а конкретно для уряду України відкладання рішень є вірним шляхом до політичного самогубства.

"Трьох людей достатньо, щоб змінити Україну. Один повинен бути готовий садити всіх, хто краде. Інше — знищувати все регуляції, які тільки можливо, і не думати про наслідки. І третій — прикривати їх політично-це одна з головних умов успішних реформ. Ці люди потрібні відразу після того, як буде виконано початкове умова: коли ви зрозумієте, в якій, м'яко кажучи, ситуації ви опинилися і вам стане страшно продовжувати рух по тому ж маршруту", - наводить Атаманюк слова.

Також Кахи дав раду з досвіду Грузії - не копатися в минулому. Бо якщо почати колупатися в історії, то можна просто у ній загрузнути.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Підіб'ємо підсумок: -різке скорочення кількості державних органів та держапарату;

-загальна податкова амністія і нульове декларування;

-максимальна дерегуляція всіх бізнес-процесів;

-невідворотність відповідальності за прояви корупції та зловживань насамперед міністрів, губернаторів і топ силовиків. Подивимося, чи вистачить політичної волі у Президента і нового уряду повернути Україну до процвітання...", - резюмував Атаманюк.

Пост в Telegram Юрія Атаманюка, скріншот
Пост в Telegram Юрія Атаманюка, скріншот

Пост в Telegram Юрія Атаманюка, скріншот
Пост в Telegram Юрія Атаманюка, скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Атаманюк пояснив, як відроджують "мертві органи".

Як повідомляв Знай. ua, Атаманюк попередив Зеленського та Гетманцева про скандальному законі.

Також Знай. ua писав, що Атаманюк розкрив схему митника Нефьодова і одеських дивляться.