Журналіст, бізнесмен і політичний оглядач Андрій Пальчевський відповів на гострі питання про політику журналістці Наталії Влащенко в ефірі програми "Народ проти". Відео програми на тереканале ZIK опублікував на YouTube-каналі сам Пальчевський.

Влащенко зазначила, що скоро стартує новий етап реформ у медицині, які запустила Уляна Супрун і більшість лікарень перейде у комунальні та хто не витримає – закриється. Вона поцікавилася, на че заробляти лікарням.

"Нас чекає розчарування. Частина друга. Коли приходить будь-яка влада, ми знаємо чим закінчиться – буде придуманий благої привід і під благими намірами всі ті старі лікарні, які знаходяться в центрі міста будуть приватизовані, віддані під будівництво. Ми єдина країна з колишніх СНД, де немає ніяких спроб створити страхову медицину", - розповів він.

Андрій Пальчевський, фото: кадр з відео YouTube
Андрій Пальчевський, фото: кадр з відео YouTube

Пальчевський натякнув на недосконалість української верхівки медицини і зазначив, що дивно, що у багатьох країнах світу є хворі коронавірусом, а в Україні – ні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Ми маємо справу з загрозою національній безпеці першого порядку. Коронавірус досі не вивчений. Найбільша проблема досі в тому, що не зрозуміло, як зупинити реплікації, тобто відтворення цього вірусу всередині клітини. Небезпека не в тому, що їм можна заразиться за 15 секунд, а сьогодні перший випадок в Америці, коли не можуть встановити звідки в людині з'явився цей вірус. Перший в Каліфорнії госпіталізований чоловік", - розповів він.

Так, в Німеччині влада, на думку Пальчевського, більш відповідально ставиться до власного народу, рекомендує запасатися продуктами, не ходити в громадські місця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський дав поради українцям у розпал коронавірус - закриті школи, скасовані матчі і обмеження транспорту.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський оцінив шанси Тігіпка зайняти крісло Гончарука.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський натякнув, як відгукнулися Зеленському Нові Санжари.