Мер Києва Віталій Кличко заявив, що Офіс президента України повинен дочекатися місцевих виборів і тільки тоді висувати своїх кандидатів на посаду голови столиці. Таку пропозицію ОПУ колишній боксер зробив у коментарі "Укрінформу".

"Я роблю свою роботу, у мене багато викликів. І можу сказати, що перетягування канатів і дестабілізація в столиці України може мати негативні наслідки для всієї країни. Переконаний у тому, що якщо хтось хоче дострокових виборів, якщо хтось хоче когось посунути, то є один демократичний засіб – це вибори", - зазначив мер столиці.

Також він нагадав, що наступні місцеві вибори відбудуться у жовтні 2020 року.

Віталій Кличко, скрін, відео YouTube
Віталій Кличко, скрін, відео YouTube

"Нехай вони дочекаються і потім висувають своїх кандидатів, пропонують програму, отримують підтримку киян... Я маю на увазі представників Офісу президента", - уточнив Віталій.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На питання про те, які у нього стосунки з Офісом президента, Кличко відповів, що у нього "нормальні, рівні робочі стосунки з усіма гілками влади".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кличко зізнався, чи закінчиться коли-небудь "вічний" ремонт "втомленого" мосту на Шулявку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Віталій Кличко відзвітував про готовність київських медичних закладів до прийому і лікування можливих хворих коронавірусом.

Також портал Знай.uа писав, що Віталій Кличко різко збільшив зарплати своїм підлеглим.