Скандально відома "свободівка" Ірина Фаріон відреагувала на новину про те, що турецькі війська атакували "російсько-асадівські" літаки. Колишній нардеп не добирала м'яких виразів і вирішила у всьому звинуватити український народ і владу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Фаріон в мережі Facebook.

Публікація Ірини Фаріон, Facebook
Публікація Ірини Фаріон, Facebook

"Туреччина дає адекватну відсіч основному агресорові світу Москві. Бо Туреччина самодостатня держава з високим національним та державницьким самоусвідомленням її громадян. Чи можна собі уявити, щоб Ердоган у цій ситуації закликав воїнів не стріляти.....Отже, у нас на чолі недодержави не просто блазень-дегенерат, а політична прост*тутка путінського розливу. Зеленський - це найогидніше породження совка з винятково капітулянтською та лакейською свідомістю. Це кара населенню України за їхню безголовість, примітивізм, запроданство, угодовство і тупикову дурість. Це плата за любов до ката. Вчіться в турків, матолки!!!!!", - заявила Фаріон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Ірина Фаріон показала справжню оргію: чоловік втратив голову.

Як повідомляв Знай.uа Фаріон порівняла російськомовних українців з представниками ЛГБТ - "Накидають свою патологію".

Знай.uа писав, Фаріон закликала розправитися з ліберальним монстром Ганною Новосад.