Вже з першого березня в Україні вводиться церемоніал почесної варти біля Верховної Ради, який нестимуть бійці Національної гвардії.

Про це інформує прес-служба парламенту.

"У неділю, 1 березня 2020 року, відбудеться Урочистий захід з нагоди початку традиції несення почесної варти Національної гвардії України біля Верховної Ради України, яке буде супроводжуватися урочистим підняттям Державного прапора України", - йдеться в повідомленні.

Як відзначається, гвардійці нестимуть варту під парламентом не завжди, а лише у вихідні та у святкові дні.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

"Несення почесної варти Національної гвардії України і підняття державного прапора перед будівлею Верховної Ради України стане постійним церемоніалом вшанування державних символів", - йдеться в повідомленні.

Вперше почесний караул заступить під стінами Ради в неділю, 1 березня. Урочистий захід заплановано на 12:00 біля центрального входу до Верховної Ради.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Офісі генерального прокурора заявили, що вперше застосували норму про заборону неперсонального голосування (так званого "кнопкодавства") у Верховній Раді.

Як повідомляв портал Знай.uа, політолог Юрій Романенко звернувся до президента Володимира Зеленського з важливою заявою.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський отримав жорстку відповідь на бійню в Нових Санжарах та коронавірус в Україні.