Скандальний голова Державної митної служби Максим Нефьодов оприлюднив у мережі ряд унікальних фотографій з Лондона, а також порекомендував українців, де найкраще їсти бургери.

Відповідні світлини з порадами він опублікував на власній Facebook-сторінці.

"Коротке відрядження в Лондон. Оті всі лорди, міністри, митники, старі палаци, де проводять зустрічі - це все, звісно, добре. Але найкраще в Лондоні - це маленький бургерний генделик Patty&Bun із плямами на стелі і подертими меблями", - написав він та оприлюднив ряд фотографій з Лондона.

Скріншот допису

Щодо користувачів мережі, то вони не однозначно віднеслися до посту: одні стверджують, шо краще б він ловив порушників на митницях, а не їздив по чужих країнах, інші ж навпаки рекомендують визначні міста, аби Нефьодов туди сходив та відпочив.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще