Президент РФ - Володимир Путін розповів, що від президенства втомитися неможливо. Те, чим він займається, політик охарактеризував словом "задоволення". Також Володимир назвав можливість очолити Російську державу «долею» і сказав, що не розуміє, як від цієї роботи можна втомитися.

Про це він заявив на зустрічі з людьми в Іваново.

"Моя робота полягає, в тому числі, в сьогоднішній нашій зустрічі. Хіба можна від цього втомитися? Одне задоволення. Справа не в тому, що я втомився або хочу кудись в сторону піти вже. Справа зовсім не в цьому. Ви знаєте, будь-яка людина, якщо б він виявився в моєму становищі, упевнений, сприймає це не просто як роботу, а як долю, тому я до цього так і ставлюся", -комментує президент РФ.

Володимир Путін, фото: GettyImages
Володимир Путін, фото: GettyImages

Він також подякував росіянам за довіру і підтримку.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Слід зазначити, що Володимир Путін став главою держави ще у 1999 році, 31-го грудня, після дострокового відходу Бориса Єльцина. У березні, 2000-го року він переміг на виборах на пост президента. На другий термін Путіна обрали в березні 2004-го року.

У 2008-му році, після того, як президентом РФ Дмитро Медведєва, Володимир Путін очолив уряд. У 2012-му і 2018-му роках він знову перемагає на виборах на пост президента. Нагадаємо, що його президентські повноваження закінчуються в 2024 році.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше