Колишній прем'єр-міністр України Володимир Гройсман висловився про українські кінопрем'єри 2020 року, зазначивши, що більшість стрічок вітчизняного виробництва, які вийдуть на екрани, підтримав ще його уряд.

Відповідний допис політик розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

"Воєнна і спортивна драми, романтична балада, фантастично-комедійний вестерн – українські кінопрем’єри на будь-який смак у 2020-му. Загалом на екрани вийде близько 4-х десятків фільмів. Більшість з них підтримав #УрядГройсмана на етапі запуску проекту. Деякі стрічки вже стали успішними на міжнародних фестивалях, тепер чекатимуть на увагу і відгуки українського глядача", - йде мова у публікації.

До посту прикріплене відео з трейлерами найгучніших українських кіноновинок. Так, можна побачити фрагменти з фільмів "Толока", "Із зав'язаними очима", "Черкаси" та іншими.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Українські кінопрем’єри

Воєнна і спортивна драми, романтична балада, фантастично-комедійний вестерн – українські кінопрем’єри на будь-який смак у 2020-му. Загалом на екрани вийде близько 4-х десятків фільмів. Більшість з них підтримав #УрядГройсмана на етапі запуску проекту. Деякі стрічки вже стали успішними на міжнародних фестивалях, тепер чекатимуть на увагу і відгуки українського глядача. Михайло Іллєнко Valentyn Vasyanovych Tymur Walentynowicz Yashchenko Taras Tomenko Taras Dron Пилип Іллєнко (Philip Illienko) Євген Нищук Черкаси фільм / Cherkasy film Фільм "Толока" Blindfold / Із зав’язаними очима FILM.UA Group

Geplaatst door Volodymyr Groysman op Zaterdag 29 februari 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у мережі з'явився перший трейлер до української воєнної екшн-драми "Черкаси".

Як повідомляв портал "Знай.ua", соцмережі висміюють нову очільницю Держкіно Марину Кудерчук: "Українське кіно чекають не легкі часи".

Також "Знай.ua" писав, Як тобі таке, Квентін? Український бойовик "Екс" може стати шедевром світового кіно.